Muita yhdistyksiä

Yhdistystoimintaa Köpbackassa

Nuorisoseura Hembygdens Vänner i sydöstra Pernå perustettiin 1902 ja vuonna 1907 vihittiin käyttöön oma nuorisoseurantalo, Fagerås joksi se myöhemmin kastettiin. Toiminta lopetettiin 1960-luvulla.

Suojeluskuntatoimintaa oli kylien alueella vuosina 1918-1944. Kuuluimme Pernå Marinskyddskår-suojeluskuntaan. Sotavuosien aikana kylissä harjoitettiin myös Lotta Svärd-toimintaa.

Köpbackan vapaapalokunta perustettiin 1937, mutta se yhdistyi Loviisan FBK:n kanssa vuonna 1957 Loviisan yhdistymisen aikaan.

Räfsby-Köpbacka Marthaförening on perustettu 1945 ja viettää tänä vuonna 60-vuotista toimintaansa.

Loviisan ruotsinkielinen poikapartio perusti oman osaston Köpbackaan heti sotien jälkeen. Vilkkaimpien toimintavuosien aikana Köpbackassa toimi sekä vartiot Uttern ja Björnen että vaeltajat Vildkatten. Poikapartion toiminta jatkui Köpackassa lähes 25 vuotta. 1960-luvun alkuvuosina toimi Köpbackassa myös Loviisan ruotsinkielisen tyttöpartion vartio Råttan.

Syksyllä 2000 perustettu Köpbacka byaförening – Köpbacan kyläyhdistys rf, joka yhdessä toimikuntiensa  BigCill ja Oldboys edesauttaa yhdistysperinteiden säilymistä.