Tervetuloa Köpbackan kyläyhdistyksen kotisivuille!

Tommy Grahn vuoden aktiivi

Vuoden Aktiivi 2021

Loviisan hyvinvointilautakunta valitsi Vuoden 2021 Aktiiviksi Tommy Grahnin. Laskiaissunnuntaina 27.2.2022 hän sai vastaanottaa palkintonsa kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen johtaja Leif Erikssonilta ja vapaa-aikaohjaaja Karolina Hovilta.

Tommy on vuosien varrella pitänyt pulkkamäkemme laskettelukunnossa ensilumesta lähtien siihen asti että kevätaurinko sulattaa ne pois. Varsinkin viimeisinä ”korona”-talvina se on ollut monelle harrastajalle hyvin tärkeä päästä laskemaan mäkeä kun moni muu harrastusmuoto on ollut suljettuna.

________________________________________________________________________________________

Köpbackan kyläyhdistys perustettiin 19. marraskuuta 2000 ja toimii Köpbackan, Haravankylän, Varvin ja Svenäsin kylien alueilla. Yhdistyksen pääasiallinen tehtävä on säilyttää vanha alakoulu asianmukaisessa kunnossa, luonnollisena toiminta ja kokoontumispaikkana kyläläisille. Kyläyhdistyksessä kyläläiset ovat löytäneet toinen toisensa ja työskentelevät ylläpitääkseen hyvää kylähenkeä.Köpbackan kyläyhdistys löytyy myös facebookista julkisena ryhymänä. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Ajankohtaista